Po zabavni noči so se najmlajši taboreči okoli pol osme ure zjutraj iz malega bivaka vrnili v tabor, pridružili pa so se jim tudi starejši, ki so istočasno prispeli iz otoka Bodulaš.
Ker je bila neprespanost in utrujenost po bivaku več kot očitna, so vodniki zavoljo dobrega počutja otrokom po zajtrku namenili še dobri dve uri spanja, nato pa se je počitek nadaljeval na naši plaži.
Do popoldneva zaspanost skorajda ni bila več prisotna. Vrste so se odpravile na plaže in živahnosti kljub neprespani noči ni manjkalo. 2. in 3. moška so se s pedolini podali preko zaliva v Medulin. Izlet je bil zelo zabaven, saj so neumorno gonili pedoline in si v tamkajšnjih plitvinah podajali žogo. Hitro pa so ugotovili, da se čistoča medulinske vode ne more primerjati s premantursko, zato so odrinili na pot nazaj, za katero so združili moči, pedolina zvezali skupaj in se uspešno vrnili v tabor.
3. ženska in del 2. ženske so se odpravili na izlet z ladjico na rt Kamenjak, kjer so se kopali v špilji, ki je bila še pred kratkim domovanje morske medvedke, si ogledali odtise dinozavrovih stopinj in edini delujoči svetilnik v Istri, ki je bil prikazan tudi v filmu Bratovščina sinjega galeba.
Po uspešnem in produktivnem popoldnevu smo na zboru izvedeli rezultate orientacije, na kateri so prepričljivo z veliko prednostjo pred drugouvrščenimi Čuki zmagali Galebi Kremenčki.
Po zboru in večerji so se taboreči iz vseh vrst udeležili igre Dame in gospodje in za igro obveznih počasnih plesov. V igri so uživali vsi, na trenutke pa smo se jim za popestritev pridružili tudi vodniki. Po prebedeni noči in tako aktivnem dnevu so vsi brez ugovorov popadali v postelje, da se lahko naspijo za nov dan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Druga 1924

Druga 1936

Komentiraj