Danes smo se zbudili v prelepo jutro, v pričakovanju na najbolj obiskano jutranjo telovadbo letos na taborjenju – airtrack. Več kot polovica tabora je poskakovala in se odbijala na tej zračni blazini, zraven pa je bila postavljena še mala prožna ponjava za malo bolj izkušene telovadce. Dobro ogreti in zbujeni smo se odpravili na zelo zaslužen zajtrk.

Po zajtrku so se vse vrste v taboru odpravile na Staro Premantursko, kjer so bili organizirani skoki v vodo. Skoki v vodo so bili del premanturskega troboja, ki je ena od disciplin premanturjade. Tekma se je pričela takoj po prihodu na plažo pod budnim očesom tričlanske žirije. Vsi tekmovalci so prikazali po dva skoka, ki sta bila ocenjena glede na težavnost in višino odskočišča. Skoki so bili res veličastni in tudi žirija je priznala, da ni imela lahkega dela. Po končanih skokih v vodo, smo izkoristili priložnost za slikanje vseh taborečih skupaj in v posameznih vrstah.

Popoldne je vsaka vrsta preživela po svoje, vendar so se iz plaž vrnili nekoliko bolj zgodaj kot ponavadi. Vzrok za to so bile mrzlične priprave na bližajoče se poroke, ki so bile pripravljene za večerno aktivnost.Zvrstilo se je kar nekaj parov, ki so si izrekli zvestobo do konca taborjenja. Za vse ostale, ki pa niso zbrali zadosti poguma, da bi zaprosili nekoga za roko, pa je bil organiziran Srčkov ples v parih. Vsak od sodelujočih je dobil listek z imenom, ki mu je moral poiskati par in z njim zaplesati. Ples se je zavlekel še pozno v noč,tako da so se novo najdeni pari še naplesali.

Druga 1954

Druga 1989

Druga 1997

Druga 2118

Druga 2175

Druga 2258

Druga 2292

Druga 2344

Druga 2356

Druga 2390

Druga 2395

Druga 2406

Druga 2411

Druga 2530

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En odgovor »

  1. Marjeta pravi:

    Bravo telovadci, plesalci, skakalci – in vsi ostali!
    Lepo se imejte, kmalu se vidimo, komaj čakam, lp vsem
    Marjeta

Komentiraj