Danes se vam javljamo malo prej. Medtem ko pišemo tale blog, se v taboru dogaja veliko zanimivih aktivnosti, na katere so se otroci prijavili včeraj. Imamo skakanje na airtracku, kanvasu, plezanje na drevesa z varovalnim pasom, izdelovanje prstanov, vaje za ravnotežje (balance board), plavanje, DJ-anje. Kot vidite, so vsi otroci z lahkoto našli nekaj kar radi počnejo, zato je pogled na trenutno stanje v taboru res prijeten. Aktivnosti bomo imeli še 15 minut, potem pa se bomo pred okusnim kosilom vrgli v hladno morje, da se osvežimo.

Popoldan nas čaka obisk plaže, večina se nas bo odpravila na Staro Premantursko plažo, kjer bomo skakali s pomolov in se pripravljali na tekmovanje v skokih v vodo. Kot nas lahko berete nam res ni dolgčas in danes smo presenečeno ugotovili, da smo že na polovici Premanture, čeprav se nam zdi kot da smo ravnokar stopili iz avtobusa in vdihnili vonj Premanturskih borovcev.

Ker nas danes čaka prost večer in bodo skupine verjetno obiskale Premanturo, se vam javimo spet jutri in poročamo o današnjem popoldnevu.

Komentiraj